Мода

Краток топ и миди здолниште – Хит ова лето!

Дали ви се допаѓа миди должината и дали би ја носеле? Мислам дека е тоа една од оние работи кои или ги сакате или не, средина нема. Претпоставувате дека ние ги обожаваме, и тоа како!

 

Напиши коментар