Дестинации

Ксанти – хармонија во диверзитетот!

Ксанти е единствен град во Тракија, местото со илјадници бои, центар на диверзитетот и мешање на безброј култури.

ова место е центар во кој се спојуваат различни религии, раси, литератури и јазици, со што е направена прекрасна сложувалка.

Ксанти е место со прекрасна историја, зачувана традиција и космополитски дух.

Колку и да трае вашата посета на градот, тоа неам да е доволно. Ова е место веднаш по доаѓањето во опива со чудна магија и ќе создаде желба за понатамошно истражување, прошетки и уживање.

Ксанти има многу да понуди, а ќе сознаете само ако сами го истражувате.

 

luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_01 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_02 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_03 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_04 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_05 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_06 Vistonida lake, Fanari, Xanthi, Greece. luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_08 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_09 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_11 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_12 ÌÁÉÁÍÄÑÏÉ ÍÅÓÔÏÕ luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_14 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_15 luksuz-destinacija-putovanje-ksanti-grcka_16

 

Напиши коментар