Sweet Home

Куќа на иднината: Вака ќе живееме за неколку години (Видео)

Living Tomorrw е компанија која носи иновативни идеи за уредување на домот. Дали некогаш сте се запрашеле како би можела да изгледа куќата на иднината? Ова е една од можните верзии!

Погледнете го видеото:

Напиши коментар