← НАЗАД НА БОЗА

Лео не сака да е во центарот на вниманието, затоа ја крие Тони Грим!

Лео не сака да е во центарот на вниманието, затоа ја крие Тони Грим!
1695 Читања

По многуте доделувања на награди и јавни манифестации, во ниту една од тие ситуации Леонардо Дикаприо не се одлучи да ја покаже девојката Тони Грим.

Тоа го докажа и последното нивно појавување во јавност, каде Лео направил се само да се одалечи од нејзе и да изгледаат како да не се заедно.

Смешно е што се однесува ко мало дете, а лошо е што таа го трпи и дозволува холивудскиот заводник да ја потценува нејзината придружба.

Непријатната ситуација е покажана на следните фотографии:

 

hitportal-leo-i-toni hitportal-leo-i-toni1 hitportal-leo-i-toni2 hitportal-leo-i-toni3

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk