Art & Crafts

Лимонтус, оцет и сол за отстранување на брадавици

Непријатните израстоци по кожата, како брадавиците, ни пречат упорно, најмногу за време на топлите месеци, кога на виделина излегуваат поголеми израстоци на кожата. За да се ослободите трајно од нив, можете да ја подготвите следната рецепта од народната медицина.

Направете густа каша од морска сол, вински оцет и разредете ја со малку лимонска киселина (лимонтус)

За да постигнете најдобар ефект, неколку вечери по ред мачкајте гио брадавиците со оваа паста.

Лимонтузу, оцет и сол срещу брадавици

Напиши коментар