Bridal

Љубовта е во воздухот!

Обожаваме да гледаме различни идеи за фотографирање кои инкорпорираат балони во сценографијата. Балоните креираат симпатични позадини и реквизити за фотографирање, и се одличен начин да се добие колорит. Балоните симболираат збава, слободен дух, романтика, а можностите се бескрајни. Еве неколку идеи кои ги обожаваме:

balloon01-large

Напиши коментар