Дестинации

Луксузен хотел на Тибет

Lhasa брендот го отвори својот прв хотел во тибтскиот главен град…

Званично отворен минатиот вторник, ова е најголемиот Lhasa хотел со пет ѕвезди, и поседува 289 соби,од кои 17 пространи и екстремно луксузни апартмани.

Хотелот е лоциран во центарот на градот, близу античките рушевини и културни знаменитости. На мала одалеченост се будистичките знаменитости. Овој хотел, а и дестинација, е идеално место за одмор во мир, на висина од 3650 метри над нивото на морто, а во друштво на планините, глечерите и пустинкиот пејсаж.

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

LUKSUZNI LHASA HOTEL NA TIBETU

 

Напиши коментар