Sweet Home

Луксузна Вила Мариа

Вилата Марија е една од најимпозитните имоти на Лонг Ајлнд.

Имотот кој зазема површина од 11 хектари и има своја приватна плажа, има импресивни дворови и неверојатен поглед на заливот Мекокс.

Моменталниот сопственик вилата ја купил во 2005 година се со цел да ја реставрира главната вила. Сакал да и се врати старата слава на вилата и да може да ја претвори во модерна куќа од 21 век.

Луксузната вила се наоѓа на површина од 22 квадратни метри, има 11 спални соби, шест одлично опремени апартмани, 12 тоалети, рачно направени камени скали. Кујната е модерна и сите простори се со поглед на вода.

 

luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (16) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria-99 luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (1) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (2) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (3) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (4) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (5)  luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (10) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (11) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (12) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (13) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (14) luksuz-vila-arhitektura-vila-maria (15)

 

 

 

 

Напиши коментар