Керозин

Луксузната Panthera суперјахта

Најновата Banetti суперјахта, Panthera, со должина од 47 метри е спортски, модерен брод, со дизајн заснован на удобност…

Овој моќен алуминиумски брод е многу удобен, импресивно стабилен и има ниско ниво на бучава и вибрации, дури и кога плови со максимална брзина од 24 јазли.

Сопственикот на оваа фантастична луксузна јахта јасно ги изразил своите желби. Тој сакал модерен брод, дизајниран со стил а диазјнерите и инженерите успешно му одговориле на предизвикот.

Ентериерот на оваа луксузна јахта е подеднакво елегантна. Главниот салон кој е полн со светлина и воздух, со палета на сива, метални и топло природни тонови се состои од простор за седење, централен дел и формална трепезарија. На оваа јахта може да се сместат 10 гости во двата нејзини ВИП апартмани со прекрасен поглед и гостопримлива атмосвера.

Посветеноста на елеганцијата и луксузот, како и високите перформанси е она што Panthera јахтата ја прави неверојатна суперјахта.

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

LUKSUZNA PANTHERA SUPERJAHTA

 

Напиши коментар