Дестинации

Луксузната вила на Мараја Кери

Познатата Пеачка Мараја Кери која плени со гласот и држењето на своите години, го презентира својот дом.

Ова луксузно живеалште наместено во со топли и шарени бои изгледа целосно во нејзин стил. Собите се со барокни моменти, детските соби се со животински царства, тоалетите се како до списание, додека ако ја разгледаме надворешноста на куќата, може да видиме дека се работи за огромна палата која дополнително  е украсена со базен.

Погледнете 🙂

 

Maraja-Keri-3 Maraja-Keri-4 Maraja-Keri-5 Maraja-Keri-6 Maraja-Keri-7 Maraja-Keri-8 Maraja-Keri-9 Maraja-Keri-10 Maraja-Keri-11 Maraja-Keri-12 Maraja-Keri-13 Maraja-Keri-14 Maraja-Keri-15 Maraja-Keri-16 Maraja-Keri-17 Maraja-Keri-18 Maraja-Keri-19 Maraja-Keri-20 Maraja-Keri-21 Maraja-Keri-22 Maraja-Keri-23 Maraja-Keri-24 Maraja-Keri-25 Maraja-Keri-25j

Напиши коментар