Ангсана Велавру е прекрасно одморалиште кое се наоѓа на Малдивите, а по самата околина која го опкружува може да заклучите дека луксузот му е најсилната страна.

Во овој неверојатен дел од светот сè е дизајнирано толку вешто што на секој посетител може да му ги задоволи и највисоките желби и да му пружи едно незаборавно искуство.

Овој ресорт е  создаден за уживање и ве тера да заборавите на реалноста. Вистински мал рај на земјата.

Архитектурата и дизајнот на ентериерот се одликуваат со мирна атмосфера која доминира на овој остров.

Со помош на овие неколку фотографии замислете си како би било да сте таму…

tropski-raj-na-maldivite-02

tropski-raj-na-maldivite-03

tropski-raj-na-maldivite-04

tropski-raj-na-maldivite-05

tropski-raj-na-maldivite-06

tropski-raj-na-maldivite-07

tropski-raj-na-maldivite-08

tropski-raj-na-maldivite-09

tropski-raj-na-maldivite-10

Напиши коментар