ШоуБиз

Мајли Сајрус пееше само по гаќички и градник

Иако не и е прв пат да настпува полугола, овој пат Мјали Сајрус навистина немаше ниту костум на сбе туку обичен долен веш, но секако, совршено и стоеше.

Пејачкта тврди дека не стигнала да се пресоблече во кратката пауза и морала да истрча на песната “23” во долен веш и да пее или да ја прескокне песната додека се пресоблекува.

Подоцна на социјалните мрежи напиша: “Ова не беше нов костим за песната “23”, не стигнав да се пресоблечам, а не можев да ја прескокнам песната па морав да истрчам во долен вешп. Тоа никогаш не ми се случило! Но ги сакам моите фанови, колку и тие мене, морав да пеам”.

Напиши коментар