man fashion

Манго ја пушти новата колекција за мажи

Со смели комбинации, многу елеганција, пастелни и пријатни нијанси, Манго ја пуштаат својата нова пролет лето колекција за мажи.
Во нив мажот е софистициран, со доза на воздржаност, а во исто време и толку привлечни.

Тесни панталони и комбинација на кошула со спортски детаљи се тоа што ќе го обележат ова лето.

 

H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-2 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-4 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-5 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-6 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-7 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-8 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-12 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-13 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-15 H.E.-by-Mango-SpringSummer-2014-Men-s-Lookbook-16

Напиши коментар