← НАЗАД НА БОЗА

Massimo Dutti – Машка колекција за посебни пригоди

Massimo Dutti – Машка колекција за посебни пригоди
533 Читања

Новата Massimo Dutti колекција за современи мажи која ќе ве направи да изгледате силни, попривлчени и моќни. Најчеста комбинација на црната, сивата и сината боја кои секогаш се во мода.

Уживајте!

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (1)

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (2)

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (3)

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (4)

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (5)

 

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (6)

Massimo Dutti Special Events Men's Lookbook (7)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk