← НАЗАД НА БОЗА

Мерлин Монро тренинзи! Еве како до нејзината сензуална фигура!

Мерлин Монро тренинзи! Еве како до нејзината сензуална фигура!
1616 Читања

„Таа флертуваше со секој од нас тројцата. Тоа беше нејзиниот талент, на секој од нас му се чинеше дека ако другите двајца заминат, нешто прекрасно ќе се случи. Нејзината секс желба не беше ставена на тацна- таа беше нејзиното оружје и нејзината одбрана“ рече подоцна Халсман за прекрасната Мерлин.

„Искрено, јас никогаш не сум сметала дека мојата фигура е толку исклучителна. Сè до неодамна, јас не обрнував внимание на тоа”, велела Монро која во септември 1952 година објавила детали за нејзиниот здрав режим, во интервју, но сега веќе непостоечкото списание „Pageant Magazine“.

6 7 monroe1 monroe2 monroe4 monroe5

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk