man fashion

Michael Kors есен/зима 2014

Во оваа интересна колекција, тренерките се направени од кашмир, џемперите се многу удобни, а долгите капути се инспирирани од употребата на вреќите за спиење. Силуетите кои ни ги претставува оваа колекција се состојат од фланел, карирани и пругасти принтови, со многу лесни и опуштени кроеви. Колекцијата е креирана за урбаните мажи кои во секој момент од денот сакаат да изгледаат добро.

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

MICHAEL KORS JESEN/ZIMA 2014

 

Напиши коментар