man fashion

Michael Kors есен/зима 2014

Добро искомбинираниот урбан стил на источната обала се спојува со западната обала и во новата колекција есен/зима на Мајкл Корс ќе видите многу занимливи комбинации и парчиња облека.

Во колекцијата, тренерките се направени од кашмир, џемперите се многу удобни, а долгите капути се инспирирани од вреќите за спиење. Со нијанси на јаглен и земјените бои, силуетите кои ни се претставени во оваа колекција се состојат од маици и кошули со карирани и иштрафтани принтови, со многу лесен и опуштен крој. Колекцијата е наменета за урбаните машки кои во секој момент од денот сака добро да изгледа.

luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (1) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (2) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (3) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (4) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (5) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (6) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (7) luksuz-moda-trend-kolekcija-fashion-stil-trend-michael-kors (8)

Напиши коментар