Спорт

Мис UFC: 16 Бразилки во изборот за најсексапилна девојка од рингот!

Познато е дека убавите девојки и опасните и јаки мажи се поврзани, а една од работите која ги спојува е и октагонот, во кој мажите ја докажуваат својата сила, а девојките го покажуваат своето тело.

Во изборот за најубава девојка на UFC октгонот учествуваат 16 бразилки, а на комисијата ќе им биде многу тешка задачата да ја одберат најубавата!

Овие девојки познати се по тоа дека во паузите на борбите со својот изглед ја одушевуваат публиката, а ние вас ве прашуваме како ви се допаѓаат овие секси Бразилки?

 

 

 

Напиши коментар