Мода

Miu Miu – колекција на очила за сонце

За топлите летни денови, брендот Miu Miu ни носи светкава колекција на очила за сонце.

Сите презентирани модели се вистински “must have” за летната сезона. Само замислете се себе си како ја напуштате канцеларијата, во спортско сако или мантил во беж боја со еден пар вакви очила.

Само одберете еден модел од оваа прекрасна колекција на очила за сонце и ви ветуваме дека тие ќе го направат вашиот стајлинг отмен и модерен.

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

Miu Miu Capsule Kolekcija

 

Напиши коментар