← НАЗАД НА БОЗА

Младиот Елиас кај Елен во шоу

Кога станува збор за таленти се е дозволено. Малиот Елиас кој е виртуоз за пиано посакува две желби да му се исполнат: да настапува во Carnegie Hall и да ја запознае Елен. Едната му е остварена, и втората да ја види Елен ќе мора да го погледнете видеото.

Малиот Елиас е хиперактивен, насмеан, возбуден кој сигурно ќе остане запаметен како еден од гостите на Елен. Погледнете и инспирирајте се:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk