Bridal

Многу посебни веначници од Dany Mizrachi

Навистина посебни, по малку екстравагантни и многу секси веначници ни претстави Dany Mizrachi.  Оние невести кои сакаат да бидат забележани и да облечат поинаква веначница од она на што до сега навикнале би требало да размислат за овој бренд.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 18 19

Напиши коментар