Sweet Home

Модерна гарнитури од Вандом!

Вандом е млад, креативен и динамичен бренд, кој се наоѓа на водечката позиција во светот на дизајните. Тие произведуваат авангарден намештај.

Дизајнот е страста на овој интересен бренд. Тие соработуваат со многу познати дизајнери, како што се Стефано Гиованони, Лудвика + Роберто Палома, Карим Рашид и други.

Сите нивни дизајни се произведени во Валенсија, а овој бренд на своите клиенти им дава можност за прилагодување на дизајнот, односно креирање единствен и ексклузивен амбиент.

 

Illuminated-Outdoor-Furniture-by-Vondom-4

 

Напиши коментар