Sweet Home

Модерна резиденција со традиционална фасада

Резиденцијата Hawthorn во Австралија му припаѓа на семејство со три момчиња тинејџери. Дизајнерите од Canny успеале да создадат место, кое ќе ја обезбеди приватноста на секој, но истовремено и место кaдe може да се собере целото семејство. Резултатот е неверојатен дом, кој комбинира класични и модерни елементи.

Првото нешто што го привлекува вниманието е совршената фасада на куќата. Внатре, овој дом плени со својот модерен ентериер во бела и кафена боја. Големите прозорци од подот до таванот нудат прекрасен поглед кон дворот. Резиденцијата има современа кујна и пространа трепезарија. Исто така има и голема визба за вино.

Еве и неколку слики од оваа неверојатна резиденција!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Напиши коментар