man fashion

Модерни бизнис чанти за мажи

Акт чантите се неопходни за многу мажи, без оглед дали се потребни за лаптоп или некои документи кои секојдневно ги носите.

Освен класичните акт чанти модерни се и помалите, потесни торби во кои можете да ставите таблет, мобилен телефон, документи и некои други работи.

Трендовите на машките бизнис чанти погледнете ги во продолжение:

muske_poslovne_torbe_2

muske_poslovne_torbe_1

 

Напиши коментар