Мода

Модерни кратки шорцеви за ова лето

Џинс шорцевите во лежерни варијанти ги носиме со класични сакоа, но и со кошули од истиот материјал. Чипканите шорцеви изгледаат одлично со свилена кошула, но и со памучна маица со натпис.

Хит оваа сезона се кратките шорцеви искомбинирани со сако. За најдобар впечаток бирајте впечатлива боја – бела, жолта или розова.

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/01.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/02.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/03.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/04.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/05.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/06.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/07.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/08.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/09.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/10.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/11.jpg

http://www.modamo.info/images/stories/2014_05/shorts_zara/12.jpg

 

Напиши коментар