man fashion

Модерни машки кошули

Еднобојните кошули се идеални за на работа, па дури и кога не носите одело. Погледнете кои се актуелните бои за оваа сезона:

muske_kosulje_1muske_kosulje_2

muske_kosulje_3muske_kosulje_4

muske_kosulje_5muske_kosulje_6

 

Напиши коментар