man fashion

Модерни машки мокасини

Оваа пролет мокасините се еден од најизразените трендови на машки чевли. Иако мокасините се вообичаено дел од спортската или кежуал гардероба оваа се зона можете да ги комбинирате и со елегантни одела. Во трен се мокасини од брусена кожа, но и кожните па дури и лакованите. Најмодерните бои се црна,смеѓа и плава.

muske_cipele_1

muske_cipele_2

muske_cipele_3

muske_cipele_4

muske_cipele_7

muske_cipele_5

muske_cipele_6

muske_cipele_8

muske_cipele_10

muske_cipele_9

muske_cipele_11

 

Напиши коментар