Prison brake

Моќта на фотошоп, нема да ви се верува во што ја претворија оваа секси девојка!

 

Сите сме гледале видеа од различен тип на кои се прикажани разубавени девојки и нереални пропорции и димензии на човечкото тело. Имаше и многу фотографии на кои нестручноста на луѓето кои работат со оваа алатка за корекција на сликите, имаат направено видливи грешки.

 

Напиши коментар