← НАЗАД НА БОЗА

MOSAIQUE – вечен прибор од платина!

MOSAIQUE – вечен прибор од платина!
540 Читања

Познатиот порцелански сервис за јадење Mosaique, стана еден од заштитните обележја на француската куќа Хермес, ги дизајнираше Benoit-Pierre Emery во 2009 година во златна верзија.

Денес оваа колекција е достапна ив о платина, неутрална, пријатна и современа боја.

Роден во пресрет со грчката антика, Art Decoom е со современа уметност, овој сервис му дава чест на мозаикот кој го украсува подот на историската продавница Хермес во Париз.

 

luksuz-dekor-sun-moon-stars-hermes-99 luksuz-dekor-sun-moon-stars-hermes (1) luksuz-dekor-sun-moon-stars-hermes (2) luksuz-dekor-sun-moon-stars-hermes (3) luksuz-dekor-sun-moon-stars-hermes (4)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk