Sweet Home

На овие тераси ќе уживаат и најголемите “мрчатори”

Не е важно дали сакате да организирате луди журки, да правите скара или само да разговарате и уживате со шолја кафе или чај, сигурни сме дека секој ќе пронајде нешто за себе и своите потреби помеѓу овие прекрасни и отворени простори.

Дури и ако не сте во можност, или од било која причина во целост да “ископирате” нешто што ќе ви се допадне од овие фотографии, не грижете се! Погледнете ги и опуштете се со прекрасните глетки.

1

3

5

2

4

Напиши коментар