← НАЗАД НА БОЗА

Надополнете ја невестинската фризура со прекрасни украси

Надополнете ја невестинската фризура со прекрасни украси
1023 Читања

Доколку сакате да имате повпечатлива невестинска фризура, тогаш дефинитивно мора да ја нагласите со некој интересен додаток.

Ви предлагаме да ја погледнете колекцијата на брендот Твигс енд Хани, кој нуди неколку различни, но подеднакво интересни додатоци за коса.

Изберете интересно венче, круничка или пак шеширче со мал превез, а доколку правите пролетна свадба размислете и за некој украс во форма на цвеќе.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk