Prison brake

Најдобар пријател на 8 годишно девојче – волк!

Којотите живеат чопоративно, а ловат во пар. Многу е тешко да се припитомат, велат стручњаците. Меѓутоа они не ја запознале Вили. Тој не јаде месо и живее заедно со Хајли Ханештад (8) во Висконси.  Тие заедно јадат, пијат, играат.

Родителите го вдомуле Вили пред три години и од тогаш е неодвоив член на семејството. Хајли спрема него се однесува како со куче. Го шета по улици, му фрла топка и навечер заедно завиваат така што би се осеќал како дома.

Напиши коментар