ШоуБиз

Најлудата гласина: Објавено дека Селена чека близнаци со Џастин

Еден Американски медиум предизвика вистинска збрка помеѓу фановите на Селена и Џастин откако објави дека таа е бремена и дека чека близнаци чиј татко е Џастин!

FFN Bieber Gomez LRR 042112 9004218 Najluđa glasina: Objavljeno da Selena čeka blizance sa Justinom!

Како доказ, дури е понудено и видеото од ултразукот а веднаш се појавил и наводниот извор кој ја потврдил приказната: “Луѓето блиски до Селена нерадо тоа го признаа – Селена е бремена и чека близнаци. Сите се возбудени што можат да потврдат дека таткото е Џастин Бибер. Публицистите тоа го негираат но нивните семејства потврдуваат дека таа навистина чека близнаци и дека се многу среќни поради тоа”.

selena gomez ultrasound Najluđa glasina: Objavljeno da Selena čeka blizance sa Justinom!

Селена и Џастин не ја демантирале оваа информација, но за тоа нема потреба – порталот eBuzzd кој ја објави оваа информација во описот на својата работа има и објавување на лажни вести.

 

Напиши коментар