Мода

Најпосакуваните салонки оваа сезона

Салонките се обувки кои се секогаш во мода, без разлика на сезоната. Но, со повисоките температури се почесто ги носиме овие елегантни и женствени обувки. Дефинитивно преовладуваат класичните модели со благ шпиц. Популарни се салонките со јаки бои, како и оние со необични украси.

Напиши коментар