Bridal

Најсексапилните свадбени фризури

Дигната, пуштена, на една страна, права, кадрава… изборот е разновиден и многу голем. Но каква фризура да изберете вие? Доколку ја планирате свадбата во лето, тогаш е најдобро вашата коса да биде фо форма на пунџа или фризура со крената коса. Доколку сепак повеќе сакате да е пуштена, тогаш една од најпознатите и најубавите фризури за невести е пуштената коса со брановидна форма. Невестите треба да бидат што е можно повеќе природни.

 

Напиши коментар