Дестинации

Најживописните места во светот

Светот е полн со чуда и убавини кои демнат од секаде. Има толку многу места кои можат да ни го сопрат здивот и кои не можат да се опишат со зборови. Места кои едноставно мора да се видат. Како еве овие…

Оризовите полиња во Кина

Сината дупка на островот Еспириту Санто, Вануату

Паркот Hitachi, Јапонија

Тунелот на љубовта, Украина

Лагуна Giola на островот Тасос, Грција

Пештерата Hang Son Doong, Виетнам

Боливија

Извиените дрва во Полша

Полињата со лаванда во Прованс

Водопадот Kaieteur

Напиши коментар