← НАЗАД НА БОЗА

Направете ја пластичната канта во совршено место за складирање!

Направете ја пластичната канта во совршено место за складирање!
618 Читања

Нема да ви се верува во што може да се претвори пластичната канта од боја.

Сигурно нема да ви текне да искористите неколку парчиња дрво и да напраите совршено место за складирање во домот.

Дополнително пак ако ја украсите како на сликите, ќе добиете нешто кое секој ќе посака да го има.

 

132 219

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk