← НАЗАД НА БОЗА

Направете лесна корпа

Ова е едноставен и брз начин како да направите корпа која ќе ви се најде за складирање секакви работи во домот.

Потребен ви е поцврст материјал, конец, украси, ножици  и пиштолче за правење дупки.

Пиштолчето може да го замените со било каков остар предмет кој ќе направи простор во материјалот.

 

 

28 110

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk