Направи Сам

Направете сами: Чевли со сладок, свеж и младешки изглед

На јутјуб каналот наидовме на интригантно видео од типот “Направи си сама”, што моравме да го споделиме со вас.

Споменатото видео кое се наоѓа во продолжение, покажува како старите балетанки да го претворите во ефектен летен додаток со детал маче.

Трансформацијата на чевлите е исклучително лесна и брза, а резултатот се чевли со сладок, свеж и младешки изглед. Уживајте!

Напиши коментар