Мода

Натали Портман блеска во модниот едиторјал на списанието Диор

Натали Поортман и модната куќа Диор веќе долги години ги врзува пријателството, а оваа успешна соработка уште еднаш ја овековечија на насловната старана на списанието Диор.

Во петтото издание на списанието Диор, покрај насловната страна, убавата глумица, пред објективот на модниот фотограф Паол Роверси позирала за едиторјалот кој започнува со реченицата: “Од моментот на лансирање 1947. година, Miss Dior и бил посветен на вечно младата девојка. Денеска е негово лице Натали Портман, која ги одразува сите естетски идеали на модната куќа Диор”.

Во елегантни комбинации од сакоа и одела, нежни фустани или couture крациите, Натали навистина изгледа песпрекорно.

diormagazine5

diormagazine4

diormagazine3

diormagazine2

diormagazine6

 

Напиши коментар