← НАЗАД НА БОЗА

Научете како да паркирате паралелно. Засекогаш! (Видео)

Научете како да паркирате паралелно. Засекогаш! (Видео)
752 Читања

Како што можете да видите во видеото, не е неопходно да бидете врвен возач за да го паркирате автомобилот во малку потесен простор – едноставно треба се држите до некои основни упатства.

Foto: youtube / Screenshot youtube

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk