← НАЗАД НА БОЗА

Не ја лутете својата жена, затоа што подоцна ќе се каете!

Не ја лутете својата жена, затоа што подоцна ќе се каете!
625 Читања

Жените не се предвидливи кога ќе се налутат. Некогаш прават работи што подоцна ќе се каат, ама некогаш се сигурни дека кога сакаат некого да повредат, тоа го прават на најдобриот начин.

Внимавајте како се однесувате со вашата жена!!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk