Мода

Неколку бизнис комбинации

Здолништето од типот молив, панталоните и шороките блузи нека бидат основа на вашата бизнис гардероба. Широките блузи ќе и овозможат на вашата кожа да дише, молив здолништата ќе ви дадат одредена доза на строгост, а панталоните ќе ги соединат ове две карактеристики.

01

02

04

05

06

07

10

11

12

13

 

Напиши коментар