← НАЗАД НА БОЗА

Неколку прекрасни идеи за мали кујни

Неколку прекрасни идеи за мали кујни
5157 Читања

Не е лесно да бидете мајстор за уредување на ентериерот кога на располагање имате само неколку квадрати…

Минимум “крш” и максимум удобност – тоа е вистинската формула за кујна во која ќе ужива како домаќинката така и нејзиното семејство.

Затоа секоја идеја е добар почеток од кој вие ќе го пронајдете и своето единствено решение за удобна кујна.

Многу работи зависат од стилот на уредување на самиот стан, па затоа погледнете ја галеријата со слики и погледнете ги деталите кои и вам ќе ви помогнат да осмислите идеја за вашата мала кујна!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk