Bridal

Неодолива женственост и темпераментна свежина во венчаниците на Georges Hobeika

Етерични венчаници нежно насликани со пастелни нијанси, некои украсени со тон-на-тон рабови, а други со деликатни ливчиња во деградирачки меки бои. Новитети и освежување за идните невести во модели за сезона Пролет 2014  на Georges Hobeika.

Уживајте!

georges hobeika couture spring 2014 pale yellow sleeveless ball gown

georges hobeika couture spring 2014 pale yellow ombre petal dress

georges hobeika couture spring 2014 pale pink tea length skirt beaded top

georges hobeika spring 2014 couture pearl embellished white jumpsuit

georges hobeika spring 2014 couture powder pink scalloped top

georges hobeika spring 2014 couture sleeveless short dress

georges hobeika couture spring 2014 light blue strapless dress with flowers

georges hobeika couture spring 2014 pale yellow half sleee beaded top

georges hobeika couture spring summer 2014 strapless gown bow

georges hobeika couture spring 2014 three quarter sleeves scalloped neckline train

georges hobeika couture spring 2014 pastel princess gown

georges hobeika spring 2014 haute couture nude sleeveless gown

georges hobeika couture spring 2014 halter neck peach dress bow tea length

georges hobeika couture spring 2014 powder blue gown sleeves petals

georges hobeika couture spring summer 2014 jacket full length skirt ombre degrade beading

georges hobeika spring 2014 couture sleeveless white dress

Напиши коментар