Bridal

Неодоливи торти за вашата венчавка

Венчавката е една од најважните работи во животот на секој пар. Невестите се особено загрижени за деталите, а тортата е секако една од важните детали.

дали повеќе сакате традиционална бела или можеби некоја необичнаё? Погледнете во нашата галерија, избравме за вас топ 10 торти. Можеби ќе го пронајдете токму она што го барате.

 

Напиши коментар