Bridal

Неодоливите венчаници на Naeem Khan

Naeem Khan ја лансираше својата нова колекција  на венчаници. Колекцијата се карактеризира со префинетост, богат стил и одлични детали.

Оваа неверојатна колекција од Naeem Khan ќе ве однесе на едно патување во различни градови на светот. Секоја венчаница ја карактеризира различна силуета и текстура кои се карактеристични за стилот на градот од кој таа е инспирирана.

naeem khan bridal fall winter 2014 2015 valencia embroidered strapless wedding dress close up

naeem khan bridal 2014 fall nantucket strapless wedding dress

naeem khan bridal fall 2014 rio strapless sweetheart wedding dress

naeem khan bridal fall 2014 rio strapless sweetheart wedding dress close up

naeem khan bridal fall 2014 florence wedding dress

naeem khan bridal 2014 miami strapless ribbon tapework wedding dress

naeem khan bridal 2014 miami strapless ribbon tapework wedding dres close up

naeem khan fall 2014 bridal new york wedding dress

naeem khan bridal fall 2014 venice wedding dress

naeem khan fall 2014 bridal geneva strapless wedding dress

naeem khan bridal fall 2014 casablanca wedding dress

 

Напиши коментар