Африка е идеална дестинација за сите оние кои сакаат да одат во авантура,  да дојдат во допир со природата и да се восхитуваат на убавата глетка. По долгата авантура во дивината, најдобар одмор можете да пронајдете во луксузна вила.

Оваа прекрасна вила се наоѓа во Зембези, во близина на реката Chongwe. Реката е место каде што животните се собираат за да пијат вода, така што посетителите имаат единствена можност да го сретнат дивиот животински свет од својата соба.

vila-u-africi-uz-rijeku-1

vila-u-africi-uz-rijeku-2

vila-u-africi-uz-rijeku-3

vila-u-africi-uz-rijeku-4

vila-u-africi-uz-rijeku-5

vila-u-africi-uz-rijeku-6

vila-u-africi-uz-rijeku-7

vila-u-africi-uz-rijeku-8

vila-u-africi-uz-rijeku-9

vila-u-africi-uz-rijeku-10

vila-u-africi-uz-rijeku-11

 

Напиши коментар