man fashion

Nike + R.T конечно во продавниците

По неколку месеци шпекулации и избор на фотографии на Инстаграм од страна на дизајнерот Рикардо Тиши, Најк конечно ја лансираше новата колекција, плод на соработката со дизајнерот.

Целосно именувана како Nike + R.T., тимската колекција се состои од четири рифови на класичната Air Force One: низок топ, среден оп, висок топ, и за вистински посветените чизма – црна во гладијатор стил.

Ефектите од фотошоп само ја надополнуваат целината!

1

2

3

4

5

Напиши коментар