Убавина

Новиот тренд: Трајбл акцент на вашите нокти

Трајбл тенденцијата ќе биде застапена оваа пролет, затоа решивме да ја прошириме вашата визија со нестандардни нокти со интересен акцент. Обидете се со еден весел и впечатлив маникир, со кој сигурно ќе провлечете внимание. Топло ви препорачуваме да не го игнорирате овој тренд, затоа што секојдневието ќе ви го направи едноставно прекрасно!

Напиши коментар